Szellő István (szellő istván, )
Szórakozás

Szellő István: “A lányom komoly kihívást jelent számomra”

A híradós három fiával könnyebben boldogul, mint egy szem kislányával, akinek nem tud nemet mondani.

Szellő István a Best magazin munkatársának mesélt négy gyermekéről, akik különböző korosztályhoz tartoznak. Andris 18, Ádám 12, ikergyermekei, Manna és Alen ötévesek. A híradós örül annak, hogy nagyfiai “jó arcnak” tartják, kislányával azonban nehezebb dolga van.

“Manna már most ízig-vérig nő. Egy igazi hercegkisasszony, aki komoly kihívást jelent számomra. A srácokkal tudtam, hogyan kell bánni, mire van szükségük, mi érdekelheti őket, de Mannánál teljesen más a helyzet. Életemben nem gondoltam, hogy egyszer majd egy játékboltban rózsaszín plüssállatok és hercegnős mesekönyvek között fogok válogatni azzal a kétellyel, hogy vajon tetszik-e neki. A női nem számomra mindig is talány volt. (…) A barátaim néha azzal viccelődnek, hogy most mindazt visszakapom a lányomtól, amit fiatalon a nőkkel tettem” – mesélte Szellő.

A teljes interjút és a híradós gyermekeinek fotóját a legfrissebb BEST-ben találja.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ajánlott videó

Fél évszázada egy addig nem sokra tartott, huszonnyolc éves bokszoló, Ken Norton úgy elverte Muhammad Alit, hogy a vesztes favoritnak eltört az állkapcsa. A győztes nehézsúlyú mindössze 50 ezer dollárt kasszírozott váratlan diadala után. Aztán még kétszer megmérkőzött Alival, harmadszorra már az 1973. március 31-én kapott pénz harmincszorosáért.