Szórakozás

Nem láthatják a pótnagyszülők a Szellő-ikreket

A fiatalon elhunyt Naim Renáta idős szomszédai eddig szinte a gyerekek pótnagyszülei voltak, most azonban nem láthatják a kicsiket.

Nagyinak és Napinak szólították Szellő István ikrei az idős szomszéd házaspárt, Somogyi Józsefet és feleségét. Amíg a híradós felesége élt, gyakran ők vitték a gyerekeket óvodába, Renátát pedig a kezelésekre. Most azonban az idős férfi azt állítja a Blikknek, hogy Szellő eltiltotta tőle a gyerekeket, akik pedig mennének hozzájuk.

“Mi vagyunk Nagyi és Napi. Így szólítottak minket a gyerekek, hiszen valóban olyanok voltunk nekik, mint a nagyszüleik. Együtt mentünk mindenhova, én vittem őket óvodába, a feleségem a játszótérre, mi segítettünk bevásárolni, kezelésekre menni Renátának, orvoshoz vinni a gyerekeket, ha arra volt szükség. Mindent csak szeretetből tettünk, és most annyi nem jár nekünk, hogy láthassuk az ikreket. Amikor utoljára beszéltem a keresztanyával, abban állapodtunk meg, hogy láthatjuk majd a gyerekeket. A telefonban hallottam, ahogy Alen mondja, hogy jön hamarosan hozzánk, jön Napihoz, de erre azóta sem került sor. Sőt ma már a keresztanyjuk fel sem veszi a telefont. Úgy tudom, Szellő Istvánnal együtt úgy egyeztek meg, a gyerekeknek el kell felejteniük Őrmezőt, ki kell törölni az összes emléküket” – mesélte Somogyi József a lapnak.

Szellő István, mint a gyermekek apja és törvényes jogi képviselője – aki a keresztszülőkkel közösen neveli a négyéves ikreket – nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik