Szórakozás

Nem bántották másságáért Alföldi Róbertet

Az X-Faktor mentorát és édesanyját sem bántották a coming out után, még egy rossz megjegyzést sem kaptak.

A másságát tavaly szeptember óta nyíltan vállaló Alföldi Róbert tegnap egy pódiumbeszélgetés vendége volt, ahol az éjszakai élet legismertebb meleg dívája, Lady Dömper faggatta. Az X-Faktor mentora, a Nemzeti Színház volt igazgatója kendőzetlenül felelt vendéglátója provokatív kérdéseire. Arra is, hogy mi történt, amikot felvállalta a másságát.

“Egyrészt szerintem mindenki azt mondta, hogy úristen, nem is gondoltuk! – kezdte Alföldi hatalmas nevetést gerjesztve. Azért ez senkinek nem volt olyan nagy meglepetés. Másrészről meg nekem ezzel sosem volt bajom, tehát jól vagyok, köszönöm. Nekem ez így természetes. És éppen ezért azt gondoltam, hogy ez az én ma­gán­ügyem. De amikor egyre inkább téma lett a magyar parlamentben meg mindenhol, és egyre inkább ennek kapcsán már mindenki buzi volt, aki a Nemzeti Színházban dolgozott öt évig, akkor egy idő után azt mondtam, hogy menjetek az anyátokba. Igen, ez van! És akkor? Én ezzel ezt úgy nagyjából le is zártam” – idézi a mentor szavait a Bors.

“Az én családom egyszerű zsellér család egy kis faluban. És egy rossz megjegyzés nem volt, se nekem, se anyámnak az ügy miatt. Tehát nem tudom, hogy anyámat mennyire bántották. Tudtommal biztosan nem” – tette hozzá Alföldi Róbert.


Fotó: Pál Anna / Hír24

Ajánlott videó

Olvasói sztorik