Szórakozás

Gyermeke miatt nem lesz nagykoncertje Caramelnek

Az énekes idén nem tartja meg szokásos karácsonyi koncertjét, mert nem szeretne lemaradni kislánya fontos pillanatairól.

A kis Sophie édesanyja szerint külsőre csak az énekesre hasonlít, de már 3 hónaposan igazi nőként viselkedik – derül ki ez is az Aktív riportjából, ahol Caramel és családja beszélt – többek közt – életük első közös karácsonyáról. Ami idén értehetően jelentősen más lesz, mint az eddigi években.

Az énekes azt is elmesélte, már nagyon jó kapcsolatban van kislányával, aki amúgy nagyon ragaszkodik édesanyjához. Pár nappal ezelőtt fordult elő először, hogy Caramel párja magukra hagyta apát és lányát, és ez az énekes számára nagy élmény volt. Éppen az ilyen pillanatok miatt kell lemondani ebben az évben a rajongóknak Caramel szokásos évvégi koncertjéről is.

“Amikor elmegyek koncertezni, vagy stúdióba, vagy bárhová, én folyamatosan azt érzem, hogy lemaradtam valamiről. És valóban le is maradok, mert nagyon sokszor videóüzenetben küldi a Szilvi, hogy éppen mi az aktuális nagy változás Sophie életében, amit felfedezünk, vagy éppen az új reakciói…” – mondta el Caramel, aki reméli, új lemezével azért kárpótolhatja közönségét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik