Light

Pechsorozata volt Caramelnek

Az énekesnek nem volt szerencséje a minap. Gyermekének édesanyját szerette volna kisegíteni, de nehezebb volt, mint gondolta.

Caramel kedvese, Szilvi augusztus 28-án adott életet első közös gyermeküknek, a fiatal anyuka mindennapjait tehát a kicsi gondozása teszi ki azóta. A vietnámi származású lány szeretett volna egy kis időt magára szánni, ezért elindult a fodrászához, de nem úgy sült el, ahogy tervezte. Párját kellett ugrasztania egy malőr miatt.

“Mai napom elég érdekesen alakult. Reggel benzines kannával szeltem át a várost, ugyanis életem párja elfelejtett tankolni, és természetesen kifogyott a benzin. Felhívott, hogy gáz van, és én természetesen neki vágtam a nagy kalandnak. Otthonról elindultam lóhalálában, hogy megtöltsem a szomjas járművet. Nem kis feltűnést keltettem a belvárosban egy gyönyörű 5 literes kannával a kezemben. Látnotok kellett volna az emberek arcát! Végülis megoldottam a dolgot. Hogy teljes legyen az öröm, sikerült defektet is kapnom hazafelé menet! Asszem holnap metrózom” – mesélt a kalandos kocsikázásról Caramel közösségi oldalán.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Családonként átlag 50 millió forint – ennyi vagyona van a magyar háztartásoknak egy friss felmérés szerint. A leggazdagabb családoknál, a felső tíz százalékban 200 millió jut egy háztartásra, elsősorban rájuk fókuszál egy új kezdeményezés, amely az utódlási, öröklési ügyekben igyekszik segíteni a gyászolóknak. Vezetőjével a családi vagyonokról beszélgettünk.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!