Szórakozás

VV Fanni: Dennis nélkül olyan, mintha nem lenne rajtam műszempilla

VV-Fanni(960x640).jpg (VV Fanni)
VV-Fanni(960x640).jpg (VV Fanni)

Ennél szebb szerelmi vallomást még nem hallottunk a Való Világok történetében. A nagyhajú lány azt is megmutatta, milyen az, amikor otthon érzi magát.

Fanni és Dennis kapcsolata újabb mérföldkőhöz érkezett. A többszöri szexuális aktus után Fanni elismerte, soha senki még nem mozgatta meg annyira, mint Dennis. Sőt, a fiú nélkül úgy érzi magát, mintha nem lenne rajta műszempilla. Szegény Dennisnek a szoláriumhoz még nem úgy látszik nem sikerült felérnie, de azért így is kapott egy kis ízelítőt a lány “szeretetéből”.

Fanni ugyanis a takaró alatt hajlandó volt némi extra szolgáltatást nyújtani; Bence szavaival élve volt egy kis szaxi-maxi, ami után a lány közölte, hogy ilyenkor mindig szégyelli magát. Dennis szerint nincs miért, úgysem látta senki (?), és különben is jó lenne befejezné amit elkezdett, különben ő is lekapcsolja a szoláriumot a tízperces menet felénél. Fanni mindezek után a riportszobában elmesélte, hogy lecuppantotta ugyan Dennist, de hát ő ilyen, és egyébként is otthon érzi magát a villában.

No de szerencsére történt azért más is:

  • Reni kiakadt a kiválasztás után, és nem fogadta túl jól a többiek indoklását.
  • Maci szellemidézést tartott, és sikeresen beletiport szegény Edina lelkivilágába, aki egyszerre veszítette el nemrég édesapját és szerelmét.
  • Maci Renit hívta el egy romantikus vacsorára, felhasználná a szuperképességét. A kiválasztott lány azt ígérte, ha visszaszavazzák, lehet szó a dologról
  • Szexi fotózást rendeztek a villában, amihez párokba rendeződtek a villalakók. Zsu Lacival, Edina Macival, Fanni Ádámmal, Dóri Robinnal, Reni pedig Dennisszel került egészen intim közelségbe, miközben Dani fotózta őket. A fotókat ITT megnézheti, sőt szavazhat is rájuk.
  • Kiszel Tünde a BeleValóban “lotyónak” minősítette a Dennisszel jakuzziban szexiskedő Renit, és kibeszélték VV Évával a szexuális szokásaikat. (Szürreális este volt.)

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik