Szórakozás

VV7: Dennis megfektette a tanárját

A villában is rendszeresen szexelő srác sose bírt szexuális vágyaival. Azzal dicsekedett el, hogy iskoláskorában az egyik tanára is a horgára akadt.

VV Dennis a beköltözése előtt, élő adásban dobta barátnőjét, hogy a játék során nyugodt szívvel döngethesse meg azt, aki az útjába kerül. Nem is kellett rá sokat várnia, hiszen a nagyhajú Fanni egy hét után beadta a derekát. Azóta természetesen azzal henceg, hogy villatörténelmet írt, hiszen ilyen hamar még senki sem gyűrte össze a lepedőt.

Nők Lapja Café még a játék kezdete előtt beszélt Dennissel, aki meglepő dolgokat árult el múltjából. Keserves iskolai előremenetelét talán nem is feszegetnék, hiszen ez már-már elvárás a villalakóktól, de emlékezetes szexuális élményén felakadt a szemünk.

“Mindig rossz gyerek voltam a suliban, és nagyon rossz tanuló. Összesen négy iskolába jártam az általános alatt, az egyik egy bentlakásos intézet volt. Ide akkor adott be az anyukám, amikor már nem tudott fegyelmezni. A nyolcadikat például kétszer jártam, végül estin fejeztem be a sulit, de nem érettségiztem le. Amúgy az egyik kiránduláson lefeküdtem a tanárommal…” – büszkélkedett Dennis.

Fotó: RTL2

Tóth Gabit megviseli csapata elvesztése. Fotóért kattintson IDE.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik