Szórakozás

Komár exe az interneten árulja az énekes ajándékait

A két éve elhunyt zenész volt párja mindent pénzzé tesz, amit Komár egykor a kislányának vásárolt.

Komár László annak idején minden jóval elhalmozta gyermekeit, kislányának mindent megvett, amire csak vágyott. A zenész halála után az ex, Erzsébet ezekre igényt is tartott, így peren kívül megegyezett a játékokról Komár László özvegyével – aki elégedett, hogy végre felavathatták az énekes síremlékét. Most azonban az összes ajándék felkerült az internetre, hogy némi bevételt hozzanak.

“Sok mindent beszerzünk a netről, mert nagyon jó áron hozzá lehet jutni szinte bármihez. Szerettük Komár Lászlót, minden cikket elolvastunk róla, így emlékeztem, hogy néhány éve volt egy fotósorozat róla és a kislányáról, ahol a ‘kutyahinta’ is látható. Mivel nem egy szokványos darab, sejtettem, hogy Karolina játéka lehetett. Aztán amikor az egyik bevásárlóközpontba megbeszéltük a találkozót és megjelent Erzsébet, már biztos voltam benne, hogy ő az énekes exe, csak nem ezen a néven regisztrált a hirdetési oldalra. A játékot egyébként megvettük, jó állapotban volt” – leplezte le a hírt a Blikknek egy olvasóriporter.

Az eset kapcsán a napilap Komár László özvegyét, Krisztinát is megkérdezte, aki elképedve fogadta a hallottakat: “Nem hittem a szememnek, és még mindig le vagyok döbbenve, de újságban ennél többet nem mondhatok, mert a következő bírósági tárgyaláson idézni fogják, amit itt nyilatkozok” – mondta szűkszavúan, de azt még hozzá tette, hogy a játékok másfél hónapja még nála voltak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik