Szórakozás

Bálint Antónia nem bírja a féltékeny pasikat

Az egykori modell szerint minden kapcsolat alapja a bizalom, éppen ezért nem engedi aktuális párjának, hogy belenézzen a mobiljába.

Bálint Antóniát teljesen ki lehet akasztani azzal, ha féltékenykednek rá. Ahogyan mondja, nem az a baj, ha szerelme gyakran felhívja telefonon, inkább az, ha ezt számonkérésjelleggel teszi, vagy ha például át akarja olvasni az üzeneteit.

“Ha valaki ellenőrzésjelleggel hívogat, az egy idő után elkezd nyomasztó lenni. Azt sem szeretem, ha valaki szóvá teszi, és nem fogadja el azt, hogy vannak fiú barátaim, akikkel beszélgetek. (…) A bizalom a legfontosabb alapköve egy kapcsolatnak, és ha két ember bízik egymásban, akkor ne olvasgassuk el egymás SMS-eit, e-mailjeit és ne nyomozzunk a másik után” – mondta az Aktívnak Toncsi, aki szerint a kutakodás félreértésekhez vezet.

A mostanában leginkább ingatlanozással foglalkozó Antónia azt is bevallotta, hogy fiatalkorában ő is gyakran féltékenykedett, amikor az Első emelet zenészével járt, hiszen tudta, hogy a rajongó lányok odáig vannak érte. Ma már azonban jobban kezeli az ilyen helyzeteket.

Valóra vált Tolvai Reni nagy álma. A részletekért kattintson IDE.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik