Szórakozás

Szaxi Maxi kezdi visszanyerni a látását

A zenész állapota végre elkezdett javulni, így a család és a rajongók egyre biztosabbak abban, hogy kedvencük felépül.

Szaxi Maxi még a nyáron esett össze nyaki vérröge miatt egy németországi hajón, munka közben és azóta többnyire csak rossz hírek érkeztek állapotáról. Műtéte után ugyanis kómában tartották, majd lebénult, beszédképtelen lett és látását is elveszítette. Mindenki nagyon aggódott érte, volt zenésztársai segélykoncertet is szerveztek számára, hogy költséges rehabilitációját finanszírozni tudja a család.

Habár a javulás lassú és a teljes felépülésig nagyon sok időnek kell még eltelnie, a zenész testvére, Gábor boldogan mesélt bátyja fejlődéséről.

“Látni már, hogy teljesen tudatában van a körülötte zajló eseményeknek. Amikor meglátogattuk a születésnapján, viccből annyit mondtam neki, lekörözted Schumachert. Gyula teljesen képben volt, és viccemet a keze és lába mozgatásával támasztotta alá, azt mutatva, hogy nem hagyja el magát, küzd, tornázik, mindent megtesz, hogy mihamarabb jobban legyen. Tudja, hogy nagypapaként öt unokája várja otthon, akiket imád. Nagyon jó hír, hogy a szemével mindenre reagál. Az ovosok szerint mindez arra utal, hogy regenerálódnak az idegpályái, és kezdi visszanyerni a látását is, aminek nagyon örülünk” – árulta el a Blikknek a szintén zenész testvér.

Fotó: Story-Best archívum

Ajánlott videó

Olvasói sztorik