Szórakozás

Curtis: Kapcsolatfüggő vagyok

Az újpesti rappertől legutóbb nőverése okán volt hangos a sajtó, most pedig társkeresőn keres barátnőt.

Majka zenésztársa, Curtis nagyot hibázott, amikor egy nyári fellépése után helyben hagyta akkori barátnőjét. A bántalmazás nagy port kavart, ezért úgy döntött segélykoncertet ad a családon belüli erőszak áldozatainak, ezzel vezekelve bűnei miatt. Terveiről akkor a Mokkában mesélt, ahol a műsorvezetők kétkedve és ellenszenvvel fogadták.

Curtis az ügy óta egyedülálló, ezért most egy ismert társkeresőre regisztrált, abban bízva, hogy komoly barátnőre lel. Habár az említett applikáció, amire már több híresség is regisztrálta magát, arról híres, hogy az emberek inkább szexpartnert keresnek, a rapper azt állítja, igazi kapcsolatra vágyik.

“Sajnos kapcsolatfüggő vagyok, nagyon rosszul érzem magam egyedül. Betti óta nem találtam olyan lányt, aki igazán a társam lehetne, pedig nagyon vágyom arra, hogy valakivel megoszthassam az életem és az otthonom. Nem félek, hogy valaki csak azért ismerkedik meg velem, mert híres ember vagyok. Ha mégis így lesz, azt gyorsan ki tudom már szűrni. Akkor pedig mehet az illető” – árulta el a Borsnak Curtis.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik