Szórakozás

X-Faktor: Borbély Ricsi sírva búcsúzott

Az X-Faktor szombat esti adásában Borbély Ricsivel párbajozott a Tha Shudras. Alföldi mentoráltja nagyon elkeseredett a kieséstől.

Szombaton este az RTL Klub a magyar X-Faktor századik adását ünnepelte random videóüzenetekkel és váratlan meglepetésekkel. Elsőként Istenes Bence bejelentette, hogy a tehetségkutató jövőre biztosan folytatódik, a hét döntősön kívül pedig színpadra lépett Palya Bea, az Illés zenekar és Kern András is.

Az adás végén ezúttal Tóth Gabi mentoráltja, a Tha Shudras, valamint Alföldi Róbert csapatának tagja, a már egyszer korábban is kiesés közelébe került Borbély Ricsi párbajoztak egymással, ők kapták a nézőktől a legkevesebb szavazatot. A párbajdalok eléneklése után a mentorok szavazategyenlőség miatt nem tudtak dönteni, ezért a nézői szavazatok eredményét tartalmazó boríték alapján Ricsinek kell elbúcsúznia a versenytől.

Alföldi Róbert mentoráltja könnyek között búcsúztatta a tehetségkutatót, amelyet a kezdetektől fogva élete nagy lehetőségének tartott. Nem csak azért keseredett el, mert idő előtt kellett otthagynia a versenyt, hanem azért is, mert az elmúlt hetekben párbajellenfeleivel, a Tha Shudras tagajaival őszinte barátságot sikerült kialakítania. A kialakult helyzet miatt egyébként a fura maszkos csapat mentora, Tóth Gabi is sokkos állapotba került: asztalára borulva sírt, amiért majdnem kiesett a csapata.

Az X-Faktor mezőnye így lefeleződött, már csak hatan vannak versenyben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik