Szórakozás

Dobogós lett a magyar szépségkirálynő Manilában

Az idei Miss Earth Hungary-nek nem sikerült nagy sikereket bezsebelnie a világversenyen, de a közönségszavazáson harmadik lett.

Sydney van den Bosch nagy reményekkel utazott ki a Fülöp-szigetekre, de már a megérkezés után csalódnia kellett. Szállását színvonalon alulinak találta, miután a szobához nem tartozott ablak és hajszárító. Ennek ellenére keményen próbálkozott a felkészülés során és a versenyen is, de végül egy helyi lány vitte el a koronát.

“A hazai pályán versenyző Fülöp-szigeteki lány nyert, a három udvarhölgye pedig amerikai, orosz és venezuelai lett” – mondta a holland felmenőkkel rendelkező magyar szépség a Borsnak.

Sarka Kata szépségkirálynője tehát nem ért el jelentősebb eredményt, még a legjobb 16-ba sem került be, bár a People Choice elnevezésű közönségszavazáson felkerült a dobogó harmadik fokára, amit leginkább a magyar sajtónak és a helyi rajongóknak köszönhet.

“Fele­más érzéseim vannak. Egyrészt örömmel tölt el, hogy a helyi közönség a legszebbek közé követelt, azt skandálva: Hungary, Hungary! Az ő véleményük erőt ad, más kérdés, hogy ma már látom, nem feltétlenül az a döntő, ki milyen szép, hanem például az is, hogy minden egyes kontinens képviselve legyen a döntőben” – árulta el Sydney.

Fotó: Facebook

Hosszú Katinka ragyogott férje oldalán, amikor megkapta az év női úszója díját. A fotóért KATT IDE.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik