Szórakozás

A magyar szépségkirálynőt szörnyen fogadták a Fülöp-szigeteken

Sydney van den Bosch a Miss Earth világversenyére utazott ki, ahol nem éppen luxuskörülmények között éli mindennapjait.

Sarka Kata egyik szépségkirálynője már útra is kelt, hogy a Fülöp-szigeteken megrendezésre kerülő Miss Earth elnevezésű szépségversenyen képviselje hazánkat. Habár a helyszín miatt mindenki irigykedhetne rá, ne tegye, mert a szállása finoman fogalmazva sem egy álom.

“A manilai reptértől a szállásunkig négy órán át tartott az út. A hotelben pedig kiderült, a szobánkban nincs se szekrény, se hajszárító, sőt az ablakot is megspórolták. Három apró spotlámpa szolgáltatja a fényt, ha ezt annak lehet nevezni. Az ukrán lány a szobatársam, megszerettük egymást. Naponta háromszor öltözünk át, a bőröndünkből, és sötétben sminkeljük magunkat. Ami öröm, hogy a Fülöp-szigeteken talán népszerűbb vagyok a hazai versenyzőnél is” – mesélte a Borsnak Sydney.

A körülmények okáról a napilap a Magyarország Szépe Kft. ügyvezetőjétől, Sarka Katától érdeklődött.

“Én is értesültem Sydney-től a jelenlegi helyzetéről, és biztos vagyok benne, hogy valami félreértésről vagy átmeneti problémáról lehet csak szó. A világversenyt szervező ország szállásolta el a lányokat, de igyekszünk közbenjárni, hogy Sydney csakis a döntőre koncentrálhasson az előtte álló hetekben” – mondta Kata.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik