Szórakozás

Pásztor Anna ma világsztár, ha nem megy tönkre a térde

A Rising Star zsűritagjáról kevesen tudják, hogy mielőtt énekesnő lett volna Magyarországon, bejárta a fél világot. New York-ban ösztöndíjat kapott egy balettiskolától, de egy baleset kettétörte az álmait.

Pásztor Anna nem sokkal az érettségi után fogta magát, vett egy buszjegyet Angliába, és nekiindulta világnak. Alig hétezer forinttal indult el Londonba, majd New Yorkban kötött ki, ahol egy világhírű balettiskola ösztöndíjat kínált neki. A tandíj felét neki kellett fizetnie, ezért mellette keményen dolgozott, ám egy baleset miatt kettétört az álma.

“Az egyik kemény balettórán a térdem sajnos felmondta a szolgálatot. Nem volt biztosításom, a röntgenre is csak úgy tudtam összespórolni a 175 dollárt, hogy két hétig koplaltam. A balettórákra ezután nem tudtam bejárni, és a munkahelyemet is fel kellett adnom. Nehezen dolgoztam fel, hogy kettétört a karrierem, hazajöttem, és hónapokig beszélni sem lehetett velem” – mondta a BEST magazinnak A Rising Star zsűritagja, aki itthon is keményen megdolgozik a sikerért. Volt, hogy láncfűrész és bicikli közt kiabálva próbált.


Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik