Szórakozás

A Vajna házaspár luxussátorban vészeli át Afrikát

Vajna Timi és férjura is nekivágnak Afrikának, habár ők nem éppen a dzsungelcelebek nomád életkörülményei között fognak élni.

A macskák tréningelése és a szépségkirálynők pátyolgatása mellett nagy hobbija Vajna Timinek az utazgatás. Eddig is sok szép helyre eljutott már magángépével, de ezúttal egy különleges úti célt választott. Andyvel egy afrikai szafari túrára készülnek, a szálláshelyük pedig egy sátor lesz. Na, nem olyan, amire mi halandók józan ésszel elsőre gondolnánk.

“Lesz egy izgalmas nyaralásunk, mert szeretnék elmenni Afrikába, egy szafari túrára. Sátorban aludni, körülöttünk meg az oroszlánok, izgalmas lesz” – kezdett bele tervei mesélésébe Timi, mire Kasza Tibi nem tudta leplezni meglepettségét, ahogy elképzelte a 70 éves filmgurut, amint az a földön alszik.

Természetesen azonnal jött a magyarázat. Ezek nem átlagos sátrak, hanem luxus felszereltségűek, hálószobával, gardróbbal és az elengedhetetlen jakuzzival. “Ezek luxussátrak, van benne jakuzzi, két fürdőszoba, gardrób és konyha” – részletezte Timi, majd felajánlotta a műsorvezetőnek, hogy őt is elviszi.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik