Szórakozás

Letiltotta a Showder Klubban való szereplését Csongrádi Kata

Nélkülözniük kell a Let's Dance című fergeteges slágert és előadóját a hétfői adásból a humor kedvelőinek.

Csongrádi Katát egy perc után lekeverték az RTL Klubon futó Showder Klub felvételén, amin annyira berágott, hogy megtiltotta a szerkesztőknek, hogy betegyék a hétfői adásba – írja a Vasárnapi Blikk. Az énekesnő Let’s Dance című táncos slágere népszerű lett a neten, és a jelenség Dombóvári Istvánéknak is felkeltette az érdeklődését. A művésznőt így meghívták a műsorba, aki meg is jelent, ám később letiltatta a felvételt.

“Mivel nem lett ütős a produkció, abban maradtam a szerkesztővel, hogy nem adják le adásba” – magyarázta Csongrádi Kata a bulvárlap megkeresésére. Az énekesnő technikai hibát is emleget. A műsor készítői azonban máshogy emlékeznek.

“A művésznő ragaszkodott ahhoz, hogy az egész produkciót eltáncolja, de nekünk erre nincs elég műsoridőnk.Megsértődött, hogy egy perc után lekeverték. Már ott is mondta, hogy nem erre gondolt. Aztán a műsor szerkesztőjének jelezte, hogy nem mehet adásba. (…) Nem bántottuk meg, és nem is voltunk vele tiszteletlenek” – mondta el Kovács Kristóf, a Showder Klub producere, aki azt is elárulta, még tárgyalásokat folytatnak, hogy fogja nekik ezt kompenzálni a művésznő. Egy bennfentes információi szerint a produkció pert is fontolgat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik