Szórakozás

Fogyasztóteát hirdetnek a halott Csala Zsuzsával

A Csala Varázs néven forgalmazott teakeverék még kilenc hónappal a színésznő halála után is megvásárolható. A forgalmazó már gondoskodott az új csomagolásról.

Kilenc hónappal Csala Zsuzsa tragikus halála után bizonyos helyeken még mindig kapható a nevével, arcával hirdetett fogyasztótea. A Csala Varázs néven forgalmazott teakeverék még megrendelhető az interneten és az egyik drogérialánc üzleteinek polcain is megtalálható. Jogilag ennek nincs akadálya, a jó ízlés mégis azt kívánná, hogy szüntessék meg az árusítást.

A teát gyártó Mecsek-Drog Kft. is így gondolja. A Blikknek azt nyilatkozták, hogy a Csala Varázshoz már új csomagolás készült, s a továbbiakban nem a színésznő arcával árulják majd a teakeveréket, bár elismerték, egyes üzletekben még maradhatott a régi dobozokból. 

“A tea szavatossági ideje 18 hónap, ezen belül árulható, ha egy-egy üzletben maradt a régi csomagolásból, az még csakugyan kint lehet a polcon. Hogy az interneten mikor cserélik le a fotókat, azt nem tudom. Egyébként végig tartottuk a kapcsolatot a művésznővel, akivel szerződésünk volt, aminek részleteiről nem beszélhetek. A halála után úgy döntött a vezetőség, hogy új csomagolásban forgalmazzuk tovább a teát, a név megmarad, de a művésznő arca már nem szerepel az dobozokon” – mondta a Blikknek a cég munkatársa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik