Szórakozás

Felmondásra kényszerül Dobó Kata

A színésznő nem hajlandó egy színpadra állni párja új szerelmével, ezért otthagyja a békéscsabai színházat.

Dobó Katát kolléganőjére, a szintén színésznőként dolgozó 17 évvel fiatalabb Tatár Biankára cserélte le volt párja, Gulyás Levente. A Békéscsabai Jókai Színházban dolgozó Bianka a Holle anyó című darab kapcsán ismerkedett meg a zeneszerzővel, mindenki ígéretes tehetségnek tartja. Sem a megcsalt, otthagyott, most már egyedülálló édesanyának, sem a fiatal, feltörekvő színésznőnek nem lehet könnyű feldolgozni a helyzetet, pláne, hogy a férfi mindkettőjük kollégája, ugyanabban a színházban, ahol Dobó Kata egy sikerdarabban játszik – azaz talán csak játszott.

A Bors ugyanis úgy tudja, hogy az egyik darabját most szüneteltetik, és legközelebb maximum tavasszal tűzik műsorra. Egy másik szerepet pedig visszautasított, és helyette inkább egy fővárosi felkérést fogadott el.

“Katának most bőven van feladata, játszik a Fapad című tévés sorozatban, premierre készül a Pinceszínházban, ahol a Tartuffe-ben jelenleg is főszerepet játszik, folyamatosan fellép a Játékszínben, valamint a Vágó Rékával közös cipőkollekció projektjük is sok idejét elveszi. Egyedülálló édesanyaként neveli Szofit, és békét, nyugalmat szeretne maga körül” – tájékoztatta a Borsot Kata menedzsmentje, utalva arra, hogy Kata feltételezhetően végleg hátat fordít a békéscsabai színháznak.

Nem ő lenne egyébként az első színésznő, aki egy ilyen szituációban így döntött. Détár Enikő annak idején szintén elhagyta a József Attila Színházat, hogy ne kelljen Pikali Gerdával egy levegőt szívnia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik