Szórakozás

Erre a lányra cserélte le párja Dobó Katát

Egy tizenhét évvel fiatalabb színésznővel jött össze Dobó Kata volt párja. Bianka munka közben ismerkedett meg Gulyással.

Gulyás Levente néhány hete szakított Dobó Katával, még két és fél éves kislányuk sem volt elég összetartó erő számukra. Később kiderült, hogy a zeneszerző egy kolléganője miatt hagyta el a színésznőt. A pletykákban eddig emlegetett szőke békéscsabai lány nem más, mint Tatár Bianka, aki tizenhét évvel fiatalabb Katánál. A szerelmesek igyekeznek a legnagyobb titokban tartani kapcsolatukat, nem járnak kézen fogva a városban, és szüleiknek sem mutatták be egymást.

A Blikknek azonban sikerült kiderítenie, hogy a Békéscsabai Jókai Színházban dolgozó Bianka a Holle anyó című darab kapcsán ismerkedett meg Gulyással. A színésznő Ágica szerepét játszotta, Levente pedig a zeneszerzője volt a musicalnek. Munka közben melegedtek össze, és mára egy párt alkotnak.

Bianka egyébként 1991-ben született, Gyulán járt gimnáziumba, majd a békéscsabai színitanodában tanult. Tehetségét mutatja, hogy fiatal kora ellenére is számos komoly szerepet kapott.

A kapcsolatról egyik fél sem nyilatkozott érdemben a lapnak.

Fotó: MTI/Kollányi Péter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik