Szórakozás

Közösségi oldalán támadják Hódi Pamelát

Berki Krisztián gyermekének anyja több negatív kommentet kapott mostanában Facebook-oldalán. A modellt többek közt azzal vádolják, hogy csak érdekből szülte kislányát.

Amíg Berki Krisztián Costa Ricán forgat, addig Hódi Pamelának egyedül kell helytállni kislányuk, az egyéves Natasa Zselyke nevelésében. De a kommentelők nemigen értékelik az egyedülálló anyuka erőfeszítéseit, ugyanis újabban egyre többször megtalálják; időnként valóságos kommentháború dúl közösségi oldalán. Pár napja az verte ki a biztosítékot több hozzászólónál is, hogy Pamela pár napra barátnőivel Londonba utazott, kislányát pedig az édesanyjára bízta.

A kommentelők nehezményezik, hogy Natira anyukája helyett a nagyi vigyázott, de van aki még tovább megy, és egyenesen hátsó szándékot sejt abban, hogy Pamela gyereket vállalt.

“Szült egy gyereket, hogy megfogja vele azt a bizonyos férfit, mint oly sok primitív liba ebben az országban! Nem jött össze természetesen és most szegény gyerek fog szenvedni! De Pamelát ez cseppet sem érdekli! Esze annyi amennyi látszik!” – írja egy hozzászóló, amire többen is védelmükbe vették a fiatal anyukát, aki már nem állta meg szó nélkül a vádaskodást.

“Annyi hülyeséget írtál a posztodban, hogy tulajdonképpen mindennek az ellenkezője történik velem, de lényeg, hogy nyomon követed az életem és ismersz…! Attól még, hogy egy olyan férfinak szültem gyereket aki tehetősebb az országban, az nem azt jelenti, hogy ő pénzel engem vagy a gyereket! Így kérlek ne akarj okosabb lenni és ne írj ilyeneket, mert magadat járatod le ezzel a felfogással!” – írta végül Pamela.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik