Szórakozás

Teljes a hírzár Korda György állapotáról

A 75 éves énekest már napok óta kórházban ápolják, de betegségéről egyelőre nem lehet többet tudni. Klárika titkolja férje egészségi állapotát.

Egy héttel ezelőtt a Bors olvasói látták Korda Györgyöt az egyik budapesti kórházban. Akkor felesége, Balázs Klári azzal nyugtatta a rajongókat, hogy a táncdalénekes csak kivizsgáláson jelent meg, de semmi baja, sőt a jövő heti pókerközvetítésekre készül.

Most azonban kiderült, hogy a SportTV kedden vette volna fel Gyuri bácsival a szerződésben foglaltakat, de az énekes nem tudott részt venni a munkában. Valószínűleg továbbra is kórházban tartják. Az egyik szemtanú elmondása szerint az intenzív osztályról a lift felé tolták Gyuri bácsit a kórházi ágyán, míg a Bors egy másik olvasója Klárikával találkozott, amint sietős léptekkel éppen egy kórterembe igyekezett. Az olvasó folyosói pletykákból úgy értesült, hogy a férjét látogatta meg, akit az intézmény egyik egyágyas szobájában ápolnak.

Balázs Klárit többszöri próbálkozás után sem tudta senki utolérni, így ő felvilágosítást nem adhatott. Kordát egyébként orvosai már két évvel ezelőtt is nyugalomra intették, és kérték, kevesebbet vállaljon, de kiváló kondíciója miatt nem fogadta meg a tanácsokat. Reméljük, most nem ennek a negatív következményit szenvedi meg.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik