Szórakozás

Parodizálták Dévényi Tibi bácsit

A pöttyös labdák ura nem sértődött meg azon, hogy Nacsa Olivér jellegzetes mozgását és hanglejtését parodizálta.

Dévényi Tibi bácsi is elment a Szálka holnap adásba kerülő részének felvételére, ahol a Bagi-Nacsa páros őt parodizálta. A tévés húsz évvel ezelőtti, göndör hajú énjét Nacsa Olivér alakította, aki jó érzékkel fogta meg a jellegzetes tulajdonságait.

“Korábban én is parodista voltam, ezért pontosan tudom, hogy mennyi munka van egy ilyen produkcióban. Szerintem Olivér nagyon jól alakított engem, én is nagyokat nevettem, ahogy a hanglejtésemet, a mozgásomat és a stílusomat utánozta. Egyáltalán nem sértődtem meg a dolgon, én inkább megtisztelőnek tartom, hogy foglalkoznak velem a fiúk” – mondta a Hír24-nek Dévényi Tibor, aki már évek óta ismeri a két parodistát.

Bagi Ivánnal és Nacsa Olivérrel még pályakezdő korukban dolgozott együtt a Három kívánságban, majd később reklámkampányban is szerepeltek együtt, és barátság is kialakult közöttük.

“Emlékszem, ahogy Iván és Olivér annak idején sokkal visszafogottabbak voltak. Most erőteljesebbek a produkcióik, sokat fejlődtek. Egy időben sokat találkoztam velük magánemberként is, jóban vagyunk, bár mostanság kevesebb időnk volt a barátság ápolására” – tette hozzá Tibi bácsi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik