Szórakozás

Tibi bácsi gatyába rázná a gólyatáborokat

A pöttyös labdák ura lemezlovasként évtizedek óta a gólyatáborok sztárja. Imádta az ilyen rendezvények hangulatát, néhány éve azonban valami megváltozott, szerinte kis maffiák vették őket a kezükbe.

Dévényi Tibi bácsi nagyon sajnálja a fonyódligeti gólyatáborban történteket, ahol egy fotós feltehetően megerőszakolt egy diáklányt. A manapság lemezlovasként dolgozó 67 éves riporter már évtizedek óta jár gólyatáborokba, és sejti hogy miért történhetett meg a borzalom.

“Sokszor zenéltem már gólyatáborokban, és mindig nagyon nívós programok voltak. Két-három éve azonban kis maffiák vették őket kezükbe teljesen, akik már nem hívnak neves embereket, nem garantálják a biztonságos szórakoztatást, meg ki tudja miket csinálnak. Belterjes lett az egész, az a fontos, hogy ők jól érezzék magukat, jót bulizzanak. Nem baj, ha esznek, isznak és szórakoznak, de ellenőrzött keretek között tegyék. Sajnos nem figyeltek oda rájuk eléggé, ezért történhetett ami történt. Visszasírom a régi gólyatáboros hangulatot, és teljes mértékben elvetem az ilyen bűntényszerű dolgokat” – mondta a Hír24-nek Tibi bácsi.

A pöttyös labdák ura bízik abban, hogy ez az eset észhez téríti a gólyatáborok szervezési jogait kiadó személyeket, és ismét normalizálják azok működését. Szerinte megoldaná a helyzetet, ha profi rendezvényszervezők vennék kezükbe a táborokat, akik odafigyelnének a minőségi és biztonságos szórakozásra. Így talán a Bikinit, az Eddát, Zoltán Erikát, Csepregit és őt is újra többször rendelnék majd meg ezekre a rendezvényekre játszani.

“Viccesen szoktam is mondani, hogy Tibi bácsit újra szívesen hívják mostanában, mert nincs nála fényképezőgép és már nem veszélyes a fiatal lányokra sem” – tette hozzá nevetve Dévényi.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik