Szórakozás

Kállay-Saunders tagadja a piásan csajozást

A Blikk szerint az énekes egy belvárosi szórakozóhelyen mélyedt beszélgetésbe egy idegen lánnyal, akinek a számát is elkérte. András azonban mindent tagad.

A Blikk újságírója egyik éjszaka a botorkáló és spicces Kállay-Saunders Andrásba botlott, aki a pultot támasztva elegyedett meghitt beszélgetésbe egy szőke lánnyal. Az énekes állítólag csak sokadik próbálkozásra tudta beírni telefonjába az új barát számát, de láthatóan jól érezték magukat egymással, sőt András még a hideg utcára is kikísérte a lányt cigizni.

Habár egy átlagfiatal életében ez nem számít különleges eseménynek, Kállay esetében több szépséghibája is van a dolognak. Legfőképp, hogy barátnőjével, Tolvai Renivel évek óta egy párt alkotnak, és hogy Kállaynak óvnia kéne hangszálait, ugyanis betegsége miatt fellépéseit is lemondta.

A ma megjelent hírekre Kállay szinte azonnal reagált közösségi oldalán, ahol felháborodását fejezte ki.

“Egy pár javítás a cikkben: 1. Nem mentem erre a helyre egyedül, hanem egy nagy baráti társasággal. 2.Nem volt semmilyen ‘mély beszélgetés’, smseztem miközben vártam a whiskey colámat (jég nélkül) 3. Egyáltalán nem voltam részeg állapotban.

Egy közvetlen ember vagyok, ugyanúgy viselkedek, mint mielőtt ismert lettem. Nincs olyan, hogy az éjszakában nem jönnek hozzám emberek gratulálni, vagy fotózkodni. Mindig váltok egy pár szót, az a minimum, mivel ezeknek az embereknek köszönhetem a karrieremet és ezt soha nem felejtem el” – írta András.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó