Szórakozás

Kállay-Saunders András kitálalt verekedési ügyéről

Az énekes másfél éve húzódó ügyében a napokban zárták le a nyomozást, ami szerint továbbra is súlyos testi sértéssel vádolják. András besokallt a hazugságoktól és tiszta vizet öntött a pohárba.

Kállay-Saunders András már nagyon unja, hogy ügyét előhúzva újra és újra meghurcolják a médiában. Az énekes határozottan kiáll ártatlansága mellett és azt mondja, az egész felhajtás csak ismertsége miatt van. Rajongói előtt azonban mindenképpen tisztázni szerette volna magát, újra.

“Az a vicces, hogy ÉN vagyok az újságokban, a címlapokon már egy éve, de azok az emberek, akik a barátomat megtámadták SEHOL! Az hogy épp hazafelé sétáltam és mielőtt beszálltam a taxiba láttam, hogy 5-6 ember támadja meg a barátomat, gyorsan szétválasztottam őket úgy, hogy egy embert sem ütöttem meg!! Ezért kell most nekem ezen keresztül menni. Már azt hittem, hogy ennek az egésznek vége van, mivel tudom, hogy 100% nem tettem semmit. Bizonyíték nincs, soha nem is lesz, mivel nem történt semmi olyan. Csak egy csapat fiú van, akik nyilvánvalóan hazudnak. Bár csak lett volna egy kamera valahol, és már rég vége lenne ennek az egésznek… Sajnos ilyen dolgok járnak az ismertséggel. Ha nem lennék Kállay Saunders nem tartanánk itt. Csak nem tudom, hogy ezek a fiúk, hogy bírnak aludni este azzal a tudattal, hogy rosszat okozhatnak egy embernek, aki nem tett semmit… Isten mindent lát és ugyanazt kapja az ember az élettől, amit tesz…” – írta Kállay-Saunders.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik