Szórakozás

Nem láthatja az unokáját Zana József

Ganxsta Zolee édesapja nincs jóban a menyével, ezért egyre kevesebbet találkozhat az unokájával. Fiát pedig a hitelcsapda miatt alig látja.

Az idén tavasszal hasnyálmirigy-gyulladással kórházban kezelt Zana József karrierje kezd újra beindulni. Humoros show-t tervez, és fiával, Ganxsta Zolee-val is szeretne közösen dolgozni. Csak azt sajnálja, hogy nagyon keveset találkozik az unokájával.

“Úgy érzem, Zoénak több igénye van rám, mint amennyit hagynak neki. Egyébként nem nagypapának hív, hanem Jocónak. Azt szokta kérdezni: Jocóka, hogy vagy? Ha haragszik rám, akkor pedig azt mondja: ma nem Jocó leszel, hanem Jockó” – mondta a Borsnak Zana, aki menyével való rossz kapcsolata miatt látja alig a kis Zoét.

“Mónikával alapvetően semmi problémám nincs, nagyon aranyos, szereti a kutyákat, azt szeretné, ha a világ összes kutyája az övé lenne. Ha eb lennék, talán szeretne. A fiammal keveset járunk össze, mert hajtja magát. Benne van a mély vízben, beleesett a hitelcsapdába. Talán ha kilábal, akkor többet leszünk együtt. És aztán megint eljárunk Harsányival, Nacsával jó kis X-box mérkőzéseket játszani” – tette hozzá.


Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik