Szórakozás

Ilyen dögös bikiniben indul a világversenyre Kulcsár Edina

Az idei Miss World Hungary kamerák előtt próbálgatta a legmegfelelőbb fürdőruhát, amiben a londoni döntő színpadára léphet.

Kulcsár Edina szépségkirálynő teljes erőbedobással készül a decemberi világversenyre, ahol a Miss World Hungary győztese visszafogott stílusával szeretne kitűnni csillogó-villogó vetélytársai közül. A 130 döntős lánynak nemzetük jellegzetes táncát is be kell mutatniuk, amire a magyar szépséget Román Sándor művészeti vezető készíti fel. A szépség extrém magassarkú cipőben gyakorolja a magyar táncokat.

Ami viszont talán látványosabb, hogy a királynő figyelemfelkeltő szeretne lenni bikiniben is, ahogy ezt az alábbi videóban önök is megtekinthetik. Az már biztos, hogy fürdőruhája visszafogottabb színű lesz, ugyanis Léber Barbara divattervező szerint Edina csillogó, színes fürdőruhás vetélytársai között ezzel tudja leginkább felhívni magára a figyelmet. A szépségnek már bevált ez a taktika: úgy érzi, visszafogottságának köszönheti, hogy nyáron őt koronázták meg a hazai megmérettetésen.

Edina az Aktívban hiányos angoltudását is elismerte, amiért már sokat savazták “mentora”, Sarka Kata oldalán is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik