Szórakozás

Három szavazáson is vezet Magyarország szépe

Kulcsár Edina jó eséllyel indulhat a világversenyen, hiszen az online megmérettetéseken mindenhol ő vezeti a nemzetközi mezőnyt.

A 2014-es Miss World Hungary, Kulcsár Edina igen jól teljesít a világszépe versenyt megelőző online szavazásokon. A modell a Missosology, a Beauty Concept és a Ranker listáján is első helyen áll, ami nagyon jó jelnek ígérkezik a verseny további alakulása szempontjából.

“Megtisztelő, hogy ilyen sokan szavaztak rám, nagyon köszönöm az eddigi voksokat. Gőz­erővel készülök már a világversenyre, hogy a legjobb formámat hozhassam ott is, és ne okozzak csalódást” – mondta el a Borsnak Edina, aki mindenben betartja a verseny ügyvezető igazgatójának, Sarka Katának a tanácsait.

“Nem merek jóslatokba bocsátkozni, mert nem nagyon van tapasztalatom az ilyenekben, de remélem, hogy figyelembe veszik az internetes szavazást. Kata például azt mesélte, hogy Julia Morley, amikor tavaly Magyarországon járt azt mondta, ők figyelemmel kísérik az internetes szavazásokat és jobban megjegyzik azokat a lányokat, akik jól szerepelnek ezeken” – mondta a szépségkirálynő, akinek remélhetőleg minél előkelőbb helyezést sikerül majd szereznie a londoni világversenyen.

Fotó: Miss World Hungary

Ajánlott videó

Olvasói sztorik