Szórakozás

7 továbbjutóval és extrákkal folytatódott a Rising Star

Színesnek ígérkezik a mezőny minden szempontból. Különleges arcokkal, plázában felfedezett tehetséggel és meglepetésvendégekkel dobbantott a show.

A Rising Star válogatóadásai a héten is folytatódtak, ahol ezúttal hét továbbjutó került ki a mezőnyből. Elsőként az amerikai származású Abbe Lewis örülhetett, aki csak néhány éve él Magyarországon mégis kiválóan beszéli a nyelvünket és bevallása szerint nagyon érdekli a magyar zenekultúra. Feke Pál azt is elárulta, hogy a lány személyes kedvence.

A jamaicai felmenőkkel rendelkező, de Bécsben élő Palmer Izsák is a továbbjutók táborát erősíti, ő hiperaktív és őrült személyiségével ragadta meg a közönséget. A srácot egy őrült arrogáns tacskóhoz hasonlította Pásztor Anna, aki arra is megkérte a fiút, hogy azért ne csináljon magából mindig hülyét.

Az este egyik legkiemelkedőbb személyisége Singh Viki volt, aki már profinak számít, hiszen többek között Király Viktor mögött is dolgozott vokalistaként, de végre szeretne egyedül állni a fényben. Előadásától mindenki meghatódott, Mező Misi pedig meg is könnyezte a produkciót.

Orsovai Renátát dögös rock and roll csajként könyvelték el, Czibi Norberttől pedig az egész stúdió odáig volt. Peter Srámek továbbra sem tud egy kukkot sem magyarul és nem meglepő módon, ismét egy Jimmy dallal készült a Király legnagyobb rajongójaként. A zsűri és a nézők is bizalmat szavaztak neki, a közönség soraiban ülő Zámbó Krisztián és Árpy pedig megköszönték neki a dalt.

Egy különleges módon beválogatott tehetség is bekerült az adásba. Várhegyi Lucas Palmira az Árkádban lévő castingon vett részt, ahonnan kiválasztása után azonnal a TV2 stúdiójába rohant, hogy bebizonyítsa neki is van helye a Rising Star színpadán. Habár az utolsó pillanatban és éppen hogy, de továbbjutott a következő fordulóra.

A vasárnapi esti showt egyébként az előző adás továbbjutói mellett, a magyar fociválogatott is végignézte. Ha pedig nem szavaztunk volna eleget a műsor alatt, a tehetségkutató közösségi oldalán kiélhetjünk további vágyainkat, hiszen most már Ördög Nóra jövő heti ruhájáról is a nézők döntenek. Tövig rágjuk addig a körmünket, hogy a két választható szett közül melyik lesz a befutó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik