Szórakozás

Celeb vagyok: Hatalmas szavazatkülönbséggel nyert Andi

A dzsungelcsata során közel hatszor annyian szavaztak Molnár Andira, mint a második helyen végző Baukó Évára.

Az RTL Klub – ha nem is szándékosan – cáfolni tudta Baukó Éva reggeli, közösségi oldalon tett kijelentését, miszerint a fél ország imádja, a fél ország utálja őt. A győztesre fröcsögő lány ugyanis mindössze 152.225 szavazatot kapott a Celeb vagyok, ments ki innen! fináléjában, szemben a Molnár Andira leadott 850.019 vokssal. A harmadik helyen végzett Aleskára nem egész 45.000 szavazat érkezett.

A szignifikáns különbség okáról a Fókuszban Andi táncpartnerei is beszéltek, akik szerint a táncos múltból hozott fegyelmezettség és alkalmazkodókészség segíthette Andit a végső győzelemhez. A rengeteg szavazatot a táncosnő egyébként Facebook-oldalán is megköszönte, ahol azt is leírta, már most hiányzik neki a dzsungel:

“Az elefántoknál kezdődött minden, aztán úgy alakult, hogy szavazataitok, pozitív energiátok segítségével a Dzsungel királynőjévé válhattam tegnap este! Hosszú volt, izgalmas 17 nap tele kihívásokkal! Minden percét élveztem, akkor is ha néha nem úgy látszott! Nagyon fog hiányozni a dzsungel már most érzem! Nehéz visszaszokni a civilizáciòba és újra pötyögni a telefonon-gondolom gyorsan vissza lehet azért szokni:)… de szeretném megköszönni! Nagyon köszönöm! KÖSZÖNÖM a hatalmas élményt, a kalandot, a szavazatokat: a családomnak, a profi stábnak és persze mindenkinek, aki szorított nekem!” – írja a dzsungel legújabb királynője

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik