Szórakozás

Hajdúék minifelnőttet csináltak gyerekeikből

A Hajdú házaspár egy fotózás kedvéért öltöztette Noncsit és Dávidkát olyan ruhákba, amelyek nem pontosan az életkorukat tükrözik.

A kicsit sem terhes Sarka Kata két gyermekével állt kamera elé, hogy az egyik divatmárka jótékonysági programját támogassa. A cég tehetséggondozó projektjének célja, hogy a nehézsorsú gyermekeket segítse, amelyet hírességek részvételével népszerűsítenek. Az egyik delikvens Sarka Kata volt, aki Noncsival és Dávidkával vett részt a fotózáson. A ruhák azonban, amelyeket az óvodás celebgyerekekre húztak, talán túlon túl is elegánsra és felnőttesre sikerült.

A modellkedésről Hajdú Péter és felesége is posztoltak egy-egy képet közösségi oldalukra és jól szórakoztak azon, hogy Noncsi, akárcsak édesanyja élvezte a helyzetet, míg Dávid igazi férfihoz méltóan majdnem halálra unta magát. A werkfotó kétségtelenül cuki lett, de reméljük, hogy a hétköznapokban senki nem bújtatja ilyen ruhákba a gyerekeit, mert így inkább miniatűr felnőtteknek néznek ki, arra pedig még lesz elég idejük…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik