Szórakozás

Erdélyi Mónika újra szerelmes

A hazai talkshow-k "ősanyja" Joshi Bharatnak árulta el, sínen van mostanában a magánélete, de párját szeretné távol tartani a médiától.

Erdélyi Mónika nem tagadja, hiányzik neki egy egész estés talkshow, de nem görcsöl rá, hogy nincs műsora, inkább hálás azért, hogy tíz évig volt, és ahogy mondja, “részese lehetett a televíziós történelemnek.” A FEM3 Caféban az egykori műsorvezető elárulta, más irányba megy a karriert illetően, de azért mindig hagy egy kis helyet a televíziózásnak.

Mónika arról is mesélt, a szerelmi élete jól alakul mostanában, de azt is hozzátette, szerencsére párja túl messze van ahhoz, hogy fel lehessen kutatni.

“Köszönjük szépen, jól állunk szerelmi téren. Ezt azért nem fogom folytatni, ezt a témát, mert nem szeretném publikussá tenni. De minden rendben van, köszönjük szépen. Jól vagyunk, de ha ő most nem lenne, akkor sem lenne semmi, éltem én már évekig szerelem nélkül” – mondta el mindenki Mónikája, aki azt is elárulta, az ismertség előnyeit és hátrányait még mostanában is naponta érzékeli.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik