Szórakozás

Hitelcsapdában Erdélyi Mónika

Az RTL Klub egykori sztárja hiába szakított exével, kénytelen közösen vásárolt házukban élni és fizetni a rá felvett hitelt.

Lassan hat éve, hogy szakított Erdélyi Mónika és Mukli Gyula, mégsem tudnak hátat fordítani közös múltjuknak. Nemcsak hétéves kislányuk köti össze őket, hanem a kilenc évvel ezelőtt közösen vásárolt érdi házuk is, az akkor felvett 13,7 millió forintos hitellel – amelyet az egykori szerelmesek a mai napig törlesztenek. A Bors szerint az RTL egykori üdvöskéje hiába adta ingatlanosok kezébe közös otthonukat, nem kell senkinek. Pedig a kezdeti 67 millió forintos eladási árból 10 milliót engedett el. A sikertelen eladás pedig azt jelenti, hogy a 13,7 millió forintos hitelt azóta is minden hónapban törleszteniük kell.

Ráadásul egy ingatlanos szakértő szerint az érdeklődőket elriaszthatja, ha megtudják, hogy végrehajtás van az ingatlanon. Márpedig Mónikáék többet is begyűjtöttek az elmúlt években. Csak parkolócégeknek 800 ezer forintnyi büntetést és annak járulékait fizették be azért, hogy eltöröljék az eljárást, pár hónapja pedig az V. Kerületi Önkormányzat kért végrehajtást a házra. A Borsnak Mónika nem kívánta kommentálni a dolgot, annyit viszont elmondott, hogy nem tud a végrehajtásról.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik