Szórakozás

Erdélyi Mónika: Optimistán nézek a jövőbe

A nagy túlélő - írja az egykori tévésről a Story Magazin. Mónika akaretereje valóban nagy, így ma már újra elégedett és boldog.

Erdélyi Mónika a csúcson volt egykor, hiszen napi show-ja az egyik legnézettebb program volt az RTL Klubon. Szerelmével pedig gyermeket vállalt, újra kislányt szült. Aztán jött a rossz széria, mind magánéletileg, mind szakmailag padlóra került: párjával szakítottak, lányait egyedül nevelő anya lett. Az RTL-től rövidesen elbocsátották, és bár úgy tűnt, a TV2 munkát ad neki, ám csak A Nagy Duettben kapott szerepet. Azóta viszont ez a csatorna sem tart rá igényt.

“Sok nehéz helyzet volt az életemben, meg kellett tanulnom, hogyan legyek erős. Nyilván otthon ez a minta vésődött belém, de én örülök neki” – mesélte Mónika a Storynak. – “Ez a tulajdonság elképesztő tartást ad az embernek. Kevés olyan helyzet van, amikor engem térdre lehet kényszeríteni. Mindig van B tervem, sőt C is. Mi lenne abból, ha minden krízishelyzetben összeomlanék, és egyedül sírdogálnék otthon? Megoldás nem, az biztos. Számtalan ilyen helyzet volt már az életemben. Hát akkor felállok ebből is, gondoltam már sokszor!”

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Mónika lediplomázott, párkapcsolati illetve válási tanácsadóként dolgozik, és sütőtanfolyamon is oktat.

“Jól érzem magam, elindult az új pályám is, egyszóval optimistán nézek a jövőbe.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik