Szórakozás

Celeb vagyok: Aleska bucira verte Évát

Elérkezett a várva várt bokszmeccs a két rivális között, de Éva nagy arca ellenére is koppant.

Sokaknak okozhatott megelégedést a Celeb vagyok, ments ki innen! szerda esti összefoglalója, ugyanis Baukó Éva arcát csúnyán elkente Aleska. A két táborlakó már napok óta készült az orbitális háromszor egy perces megmérettetésre, ami alatt Éva állandóan azt hangoztatta, hogy szétveri a légtornász fejét. Aztán elérkezett a nagy nap és csak a pofára esés maradt. Kiderült, hogy az expornós kondíciójával Éva képtelen felvenni a harcot, ezért végső kétségbeesésében állandó rugdosással próbálta kimenteni magát a szorult helyzetből. A meccs végén Aleska fölényesen nyert 5:1-es pontozással. Kicsit sem meglepő módon a reality-hős nem tudta emelt fővel viselni a vereséget és jól elhordta ellenfelét, szigorúan a háta mögött.

 Fotó: Facebook

A koporsós bátorságpróbát, azt, amelyiket az előző széria Gáspár Lacija egy perc után feladott, most a táncos Molnár Andi teljesítette. Nem is akárhogyan, hiszen kimaxolta a tíz csillagot, ezzel kivívva a táborlakók elismerését. Na jó, nem mindenkiét. Baukó Éva megint kikérte magának, hiszen Andi nem olyan nagypo nagyszájú, mint ő, ergo nem lehet a dzsungel királynője.

A nap távozója Nyertes Zsuzsa lett, aki ennek nagyon örült, ugyanis az állandó esőzés és nem alvás miatt újabb mélypontot ért el és egész nap sírdogált. Az adás végén a műsorvezetők a kiesővel való beszélgetés után belekezdtek szokásos búcsújukba, mire Vadon Jani közölte, hogy a Lilu vezette kísérőműsort a TV2-őn nézhetjük meg. A baki után Balázs szolidan lehülyézte őt, és jót röhögtek a nyelvbotláson, Vadon pedig azzal vágta ki magát, hogy így akarnak a konkurenciának segíteni, miután mostanában nagyon gyenge eredményeket produkál.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik