Szórakozás

Gyilkosság az Orient expresszen – Interaktív csapatjáték Budapesten

miniversum (miniversum)
miniversum (miniversum)

Újdonságokkal indult a téli időszámítás a Miniversumban.

Az idén májusban megnyílt Andrássy úti MINIVERSUMBAN látványos fejlesztésekkel és új programelemekkel rukkolt elő az óriás terepasztal-kiállítás: mostantól éjszakai tárlat, gőzmozdony-show, Gyilkosság az Orient expresszen és interaktív környezettan óra várja a kicsiket és nagyokat a helyszínen.

A téli időszámítás alatt minden nap 17.00 és 18.30 között lekapcsolják a belső világítást, hogy a terepasztalok valósághű fényei kapjanak főszerepet. A naponta többször jelentkező gőzmozdony-show: az uelzeni vontatási telepen öt gőzmozdony füstölve és hangoskodva idézi fel a régmúlt korok vasúti világát. A kisiskolások pedig az iskolapadból kikerülve öt témakörben, játékosan tanulhatnak a minket körülvevő világról.

.

Baráti társaságokat és kisebb közösségeket is vár a vadonatúj Gyilkosság az Orient expresszen elnevezésű interaktív, nyomozós csapatjáték, amelynek keretében egy többszereplős dráma bontakozik ki a játékosok szemei előtt: a csapatok tagjainak egymással együttműködve, a terepasztalok felhasználásával, 60 perc alatt kell megoldaniuk a rejtélyt, azaz megtalálni a gaztett elkövetőjét.

Kocsis Attila, a projekt ötletgazdája és vezetője elmondta: „Korábban azt ígértük, hogy a MINIVERSUM fejlesztése a megnyitást követően is folytatódni fog. Kollégáimmal sokat dolgozunk azon, hogy az élményt még különlegesebbé, még izgalmasabbá tegyük. Azt gondolom, ezt a mostani újdonságok is bizonyítják.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik