Szórakozás

Rendőrök ébresztették Puzsér Róbertet

A megmondóember Facebook-oldalán akadt ki a hatósági eljárás miatt.

Puzsér Róbertet Hajdú Péter perelte be jó hírnevének megsértése miatt; az első tárgyalás már megvolt, azon a tévés meg sem jelent. Most ismét ennek az ügynek a kapcsán került kínos szituációba az éles kritikáiról elhíresült Puzsér.

“Ma reggel arra ébredtem, hogy két rendőr igazoltat a nappalimban. Még félálomban voltam, amikor bejöttek a lakásomba, mert hajnali négyig dolgoztam, úgyhogy az első néhány perc teljesen kiesett. Az állítólag engem szolgáló és védő járőrcsapat azt kívánta a Hajdú Péter által indított becsületsértési ügy kapcsán felderíteni, hogy a bejelentett lakcímemen vajon idézhető vagyok-e.

Nos, igen. Idézhető, elérhető és lakos. Bár van úgy, hogy épp nem otthon alszom, van úgy, hogy az italkiméréseket járom reggelig, és nyaranként is el-eltünedezem hetekre, de hála Istennek nem veszett kárba se az adófizetők pénze, se a rendőrök ideje, az operatív cselekményt fényes siker koronázta: Puzsér elérhető a bejelentett lakcímén. Épp ahogy a telefonján, postai úton vagy a nyilvános fellépései alkalmával. (…)

Mától ígérem, igyekszem minden este tíz előtt hazaérni, hogy lássák, milyen jó állampolgár vagyok, aki komolyan veszi a lakcímkártyáját. Ha adnának egy zöld számot, óráról órára bejelenteném a tartózkodási helyemet, de az se lenne ellenemre, ha a hatóság GPS-t kötne a bokámra, hogy akaratom ellenére se kódoroghassak el. Se birkának, se jobbágynak nem volt soha dolga, hogy össze-vissza flangáljon a nagyvilágban” – írja a kritikus, akinek teljes posztját a közösségi oldalán, IDE kattintva tudja elolvasni.

Fotó: Hír24/Pál Anna Viktória

Ajánlott videó

Olvasói sztorik