Szórakozás

Fekete Pákó megkeseríti a dzsungelcelebek életét

A Celeb vagyok második szériájának résztvevői eleinte jópofának tartották, hogy tizenegyedikként beköltözött hozzájuk Pákó, de gyorsan rájöttek, hogy ez mégsem lesz egy leányálom.

“Egy fél ország imádja, a másik fele pedig Bunyós Pityuhoz hasonlóan meg akarja ölni” – így zárta a vasárnap esti összefoglalót Sebestyén Balázs. Természetesen Fekete Pákóról beszélt, akit a dzsungelcelebek nem szívlelnek túlságosan kritikán aluli teljesítménye és viselkedése miatt.

Akkor kezdődtek a bajok, amikor Aleskának és Pákónak kellett kincsvadászatra indulnia, ahol egy logikai feladattal kellett megbirkózniuk. Valószínűleg két majom sikeresebben teljesítette volna a próbát, így nem meglepő, hogy a két celeb üres kézzel tért vissza a táborba. A jófej műsorszerkesztők azért megmutatták a lakóknak, hogy mit veszítettek, aminek láttán a kólafüggő Cooky kis híján elsírta magát.

 Fotó: Facebook

Aztán jött az újabb megpróbáltatás, a nézők Pákót szavazták meg a bátorságpróba végrehajtására is, akit Bunyós Pityu kísért el. A mérhetetlenül gyáva didikirály azonban egy csillagot sem tudott szerezni, így a társaság vacsora nélkül maradt, ami végképp nem hozta meg Pákó számára a népszerűséget. Éppen ezért úgy döntött, hogy sírva könyörög egyet a riportszobában némi élelemért, ami után kisvártatva meg is érkezett a nagylelkű felajánlás. A celebek egy-egy szem mogyoróval vacsorázhattak be, amit jóízűen el is fogyasztottak.

A “háború” azonban csak most kezdődik, a holnapi adásban hatalmas veszekedést láthatunk Éva és Pákó között, ami csaknem tettlegességig fajult.

Önök szórakoztatónak tartják Pákó jelenlétét vagy inkább borsózik a hátuk a látványától?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik