Szórakozás

Bárdos András helyrepofozná Puskás Peti szerelmi életét

A Celeb vagyok, ments ki innen! szombat esti adásában fény derült Puskás Peti és Aleska viszonyára, a helyzetet azonban egy barátnő is bonyolítja.

Tegnap este robbant a hír, Puskás Peti és az expornós Aleska Diamond között több van, mint barátság, vagyis volt, amíg az énekes hirtelen bele nem szerelmesedett egy másik lányba, bizonyos Angélába. Peti a dzsungelben közölte mindezt celebtársával és itthonról izguló párja is ekkor szembesült a szituációval.

Angéla valószínűleg nem értékelte nagyra a himihumizást és azt sem, hogy az őszinteség helyett az énekes elrepült exével Afrikába, így Bárdos András, aki csendben figyelte az eseményeket, akcióba lendült. A híradós, aki blogot vezet a dzsungelben, legfrissebb posztjában hosszasan fényezte Puskás Petit, sőt még barátnőjének is címzett egy rövidke levelet. Íme:

“Kedves Angéla!

Az RTL fából, emberből, vízből, technikából, távolságból falat épített az Ön kiválasztottja köré, de sebaj. Van pár napja, jusson túl a falon és nyugtassa meg valahogyan ezt a szenvedő és bűnbánó fiút, jusson el hozzá és – ha kitelt itt az ideje – várja otthon sok szerelemmel, mert jó fiú, okos, tehetséges, nehezen talál még egy ilyet.

Nagy tisztelettel:

Bárdos András, kerítő”

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik