Szórakozás

Életveszélyes a bringázás Takáts Tamásnak

Előfordult már, hogy az énekes egy taxi tejetén landolt a biciklijével, mégsem hajlandó letenni a kétkerekűt.

Takáts Tamás főleg az egészségtudatos életmód jegyében évek óta amikor csak teheti mindenhova biciklivel közlekedik. Még télen is, pedig ez szó szerint életveszélyes a számára.

“Próbálok sokat mozogni, de mivel edzésre nem jut sok időm, napközben oldaom meg a kilométerhiányomat. Mivel nincs autóm, és nem is tudok vezetni, mindenhova gyalog vagy kerékpárral megyek, télen is. Ez igen életveszélyes, néha meggondolom, hogy nekivágjak-e. Egyszer már ugyanis landoltam egy taxi tetején, befékezett előttem, én pedig mögötte mentem. Szerencsére nem történt semmi komoly, csak elég viccesen néztem ki, rátapadva a csomagtartóra” – mondta a Karthago, és a Takáts Tamás Dirty Blues Band frontembere, akinek tényleg jót tesz az autó mellőzése.

“Szerencsére makkegészséges, erős férfi vagyok. Néha szoktak küldeni e-mailben potencianövelő szerről tájékoztatót, de nekem potenciacsökkentő kellene, hogy ne kelljen folyton kunyerálni az asszonynál. Járok is szűrésekre, legutóbb megmérték a vérnyomásom is, magas is volt, ami a feleségem miatt van” – viccelődött Takáts.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik