Szórakozás

Visszalépésre kényszerülhet az x-faktoros Szabó Ricsi

Súlyos vírusfertőzés nehezíti az énekesjelölt felkészülését, így egyáltalán nem biztos, hogy szombaton színpadra állhat.

Hétfőn lett rosszul Ricsi bácsi, azaz Szabó Richárd, aki most antibiotikumokat kap, és mindent megtesz azért, hogy folytatni tudja a versenyt.

“Forgattunk, hirtelen elkezdett fájni a fejem, gyengének éreztem magam. Kicsit aludtam, de nem múlt el. Elmentem próbálni a többiekkel, az énektanárom rám nézett, és azonnal látta, hogy baj van. Kiderült, hogy magas lázam van. Hazamentem a próbáról pihenni, nem tudtam folytatni a munkát. Voltam orvosnál, mandulagyulladásom van. Vírusos eredetű, nagyon erős antibiotikumot kaptam. Gégekúrát kell tartanom, nem beszélhetek sokat” – írta le a versenyző a Borsnak, akik a műsor készítőit is megkérdezték a lehetséges vészforgatókönyvről.

“A műsor szeptembertől karácsonyig tart, gyakran belecsúszunk az influenzaszezonba (…) Ha egy énekes beszélni sem tud a torokfájástól, a színpadon visszatér az énekhangja, hajtja az adrenalin. Én hiszek benne, hogy szombaton Szabó Ricsi is teljes erőbedobással mindent belead majd a produkciójába” – mondta el Schiwert-Takács László, az X-Faktor kreatív felelős szerkesztője, aki azt is elmondta, ha egy versenyző nem áll ki a színpadra, és nem adja elő produkcióját az élő show alkalmával, azt úgy veszik, mintha feladta volna a versenyt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik