Szórakozás

Félvér lányokra bukik Jota, az X-Faktor legutóbbi párbajgyőztese

Andelic Jonathan a természetes szépség mellett a függetlenséget, és intellektuális nyitottságot keresi a nőkben. Még az sem számít, a vallásuk megegyezik-e.

Az X-Faktor 25+-os versenyzője sohasem titkolta, hogy mennyire fontos számára a hit és a vallás, és hogy életét igyekszik a biblia útmutatásai szerint élni – amiben nyilván nagy szerepe van lelkész édesapjának is. A másfél éve szingli Andelic Jonathan ettől függetlenül nem biztos, hogy saját felekezetéből keres magának párt.

“Az, hogy milyen vallású, nem központi kérdés. Számomra alapvető fontosságú, hogy az eszmei értékek találkozzanak” – mondta el Jota a Borsnak, aztán fel is sorolta a számára ideális nő ismérveit.

“Különleges, legyen benne valami olyan, amibe azonnal beleszeretek. Szeretem, ha valaki intellektuálisan nyitott, és fogékony a művészetekre. Vonzanak az energikus, agilis nők, akik a saját életüket is boldogan élik, és nem tőlem teszik magukat függővé. Legyen természetes, de a szép sminket is nagyon szeretem. A zsánereim a félvér lányok” – mondta el az x-faktoros, aki a szombati párbajban Ilyés Jenifert utasította maga mögé.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik