Szórakozás

Istenes Bence lágyéksérvtől szenved

Az RTL Klub műsorvezetője az X-Faktorra való megerőltető felkészülés közben sérülhetett meg.

Istenes Bence arra gyanakszik, hogy akkor erőltethette meg magát, amikor a tehetségkutató előtt ráncba akarta szedni testét. Hat héttel a show előtt, egy nagyobb kihagyás után hirtelen kezdett el sportolni, aminek következményeitől most is szenved. Orvosi segítségért is edzője biztatására fordult, szerencséjére még időben, így megúszhatja a kellemetlen műtétet.

“Nem tudom, hogy hogy kaptam vagy honnan jött, de egyszer csak elkezdett a lágyékomnál fájni. Mivel nem szeretek orvoshoz járni, ezért nem nézettem meg. Először azt hittem, hogy csak meghúztam edzés közben, de amikor még 3-4 hét múlva is fájt, már akkor is, amikor köhögtem, a személyi edzőm azt mondta nézessem meg, mert lehet, hogy sérv. Kiderült, hogy kezdetleges lágyéksérvem van. Egyelőre úgy tűnik, hogy megúszom a műtétet, viszont gyógytornára kell járnom, ami úgy érzem hatásos, hiszen már az első alkalom után javult egy picit az állapotom” – mesélte a Hír24-nek Bence, aki szombat reggelenként félmeztelenül magolja az X-Faktor adásmenetét.

Fotó: Hír24/Pál Anna Viktória

Az X-Faktor 15 éves versenyzője érzelmi hullámvölgybe került. IDE kattintva megtudhatja, hogy mivel birkózik meg a legnehezebben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik