Szórakozás

Hien minden nehézséget elenged

Az énekesnő szinte a kamerák előtt nőtt fel, ami nem kevés izgalommal járt. Ma már azonban nem okoz neki gondot a versenyhelyzet.

Hien tavasszal már Amerikában folytatja életét, de addig sem unatkozik, ahogyan az elmúlt években sem tette. Most a Virtuózok nevű komolyzenei tehetségkutató online kommunikátora lett, ahol angol nyelvtudását is gyakorolhatja. A stresszes időszak azonban egy kicsit sem viseli meg a fiatal sztárt, elmesélte, hogyan birkózik meg a feladatokkal.

“A tehetségkutatók és versenyek összes élő showján, amikor van tét és mindenki versenyzik egymás ellen, jó kis stresszhelyzet kialakulni. Amikor ennél is fiatalabb, éretlenebb és tapasztalatlanabb voltam, sokkal nehezebben kezeltem ezeket a helyzeteket a Megasztárban például. Jobban kiakadtam, nagyobb nyomást éreztem, viszont amióta tanultam belőlük és fejlődtem, azóta jobb lett. Ma már egészen jól kezelem ezeket a szituációkat. Próbálom kikapcsolni azokat a gondolatokat a fejemben, elengedni mindent és lelazulni” – árulta el Hien a Hír24-nek.

Olvasói sztorik