Szórakozás

Pityergő Ördög Nórával és műbalhézó zsűrivel rajtolt a Rising Star

Elindult a TV2 legújabb énekes tehetségkutatója, ami egyelőre nem nagyon győzött meg bennünket.

Rögtön a Sztárban sztár fináléja után elkezdődött az alaposan beharangozott Rising Star, Ördög Nóra és Majka műsorvezetésével.

Az első adás – és majd a következő is – a négytagú zsűri válogatását mutatja be, itt döntik el az ítészek, kiket engednek majd a közönség elé, akik a műsor során zavaróan sokszor emlegetett telefonos applikáció segítségével szavazhatnak majd a továbbjutókra.

Igazából ezenkívül nagy különbséget nem látunk más tehetségkutatókhoz képest; vannak jó hangok, és nem jó hangok, vannak ismert(ebb) arcok és tök átlagemberek (lsd. a jóhangú takarítónő). Mondjuk piros ajtó meg kék ajtó is van, ami eddig ugyan nem volt, de különösebb feszültséget nem keltett bennünk az, hogy a távozó versenyző éppen egy piros jellel ellátott nyílászárón át int búcsút a lehetőségnek.

Ördög Nóra pedig Ördög Nóra maradt a TV2-n is; volt meghatódás és előadott lazáskodás, de azt kell mondjuk, úgy tűnik működni fognak ők együtt Majkával.

Fotó: TV2 

Úgy ezenkívül sok pozitívumot nem tudnánk elmondani az első adásról; a zsűri túljátssza a szerepét, a mulatós előadó – Gyémánt Valentin – körüli majdnem verekedésig fajuló “balhé” miatt pedig mi éreztük kellemetlenül magunkat. A Pásztor Anna, KERO, Feke Pál és Mező Misi négyesnek sürgősen összhangba kellene kerülni, mert valami nagyon nem működik még közöttük.

A produkciók közül ha muszáj lenne, akkor a Kerényi által szavaltatott Kovács Gyopár produkcióját, Takács Tamás fia, Máté hangját, Havasi Alexandra és Czibi Norbert előadását emelnénk ki, és azt, hogy az exromanticos Kunovics Katinka – akit egyébként egykori zenekari társa, Völgyi Zsuzsi kísért el a castingra – nem jutott tovább a híres ledfal elé.

Összefoglalva a Rising Star kicsit még unalmas, kicsit még erőltetett, de az esélyt megadjuk neki, és jövő vasárnap azért újra nekifutunk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik