Light

Késői gyerekre vágyik Ördög Nóra

A műsorvezető bevallotta, mindig háromgyerekes anyukának képzelte el magát.

Ma este láthatjuk először Ördög Nórát a TV2 képernyőjén, ahol Majkával karöltve a legújabb tehetségkutatót, a Rising Start vezeti. A műsorvezető a Blikknek mesélt arról, hogy is tudja összeegyeztetni a munkát másfél éves és három hónapos gyermekei nevelésével.

“Mindig is hittem abban, hogy a különböző női szerepeket össze lehet hangolni. Bár a gyermekeim vannak az első helyen, én a munkával érzem magam teljesnek, és ehhez a TV2 minden segítséget megad. Extra igényekkel nem álltam elő, az öltözőmben elegendő lesz Vencelnek a babakocsija, nem szükséges babaszoba a stúdióban. Vencel már 3 hónapos, és ha egy ilyen izgalmas kihívás jön az életemben, mint a Rising Star, és pláne második gyerekről van szó, bátrabban mondok igent a lehetőségre” – mondta el Nóra, aki azt is elárulta, komoly logisztikázást igényel egy-egy munkával töltött este.

“Mici az apukájával marad otthon, Venci – és segéderőként édesanyám – velem jön a műsorokra. Amíg zajlik a próba, és én színpadon leszek, a nagymama vigyáz a kisebbik unokájára, utána Pali jön értük, hazaviszi őket, és ágyba teszi a gyerekeket” – mesélte a műsorvezető, aki – a nehezségek ellenére is – később még egy harmadik babát is bevállalna.

“Korai még erről beszélni, most így teljes az életünk. Különben is megtanultam, hogy a gyerekekkel kapcsolatban nem érdemes tervezni. Mindig is háromgyerekes anyukának képzeltem el magam. De a harmadikat késői babának álmodtam meg, úgyhogy erre még van bőven időnk.”

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik