Szórakozás

Vállalkozásba kezd Koós Réka

A színésznő már javában dolgozik első divatkollekciójának megalkotásán.

Koós Rékáról kevesen tudják, hogy a színház és az éneklés mellett érdeklődik a festészet és a divat világa iránt is.

“A rejtett gondolataimat, fájdalmaimat ismertem meg a festés által. Gyerekkorom óta festek. Egyszerűen imádtam rajzolgatni, festegetni. Főleg nonfiguratív képeket készítek, de festettem már virágokat, fát, vagy madarat is. A kedvencem a Magányos fa című képem, ami a nappalimat díszíti” – mesélte a Hír24-nek a színésznő, aki néhány évvel ezelőtt saját maga stylistja lett, nemrég pedig úgy döntött, divatvállalkozásba kezd.

“Nem álltam ruhatervezőnek, de ahogy a festéshez, úgy ehhez is hobby szinten nagy vonzalmat érzek. Nem vagyok egy átlagos divatfelhasználó és nem mindig találom azokat a ruhadarabokat, amikben jól érzem magam. Emiatt tervezgettem már régóta, hogy olyan ruhákat fogok készíteni, amikben önmagam lehetek. És miután ez egy szakma, szükségem van egy profira, Fink Evelyn személyében. Elsősorban kényelmes, mindennapi ruhadarabok készülnek majd, én ugyanis még az alkalmi ruháimat is úgy próbálom meg összerakni, hogy azok akár hétköznap is hordhatóak legyenek. Azonban a szakmám megköveteli, hogy olykor elegánsabban mutatkozzak, így ilyen stílusú öltözékek is jelen lesznek a kollekcióban” – tette hozzá Réka, aki emellett a Madách Színház Mamma Mia című darabjában játszik főszerepet, és egy november 8-i nagyszabású musical fesztiválra is készül.

“A musical műfaja egyszerűen elvarázsol, a kedvenc dalom pedig az Álmodtam egy álmot a Nyomorultakból. Sokat gondolkodtam már, hogy miért. Ezzel felvételiztem a főiskolára és ez volt az első szerepem Németországban. Amikor hazajöttem, itthon is ezt játszottam először. És mert ez a kedvenc musicalem. Lehetetlen megunni, egy csoda. És nagyon örülök, hogy a fesztiválon is elénekelhetem majd” – tette hozzá Réka.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik