Szórakozás

Elköltözött szüleitől a 15 éves Tóth Andi

Az X-Faktor versenyzője teljesen egyedül költözött Budapestre. Felügyelő nélkül él, magáról gondoskodik és önálló életet él.

Az X-Faktor idei szériájának legfiatalabb versenyzője, a 15 éves Tóth Andi számára nem csak a kereskedelmi televíziózást, hanem az önálló életet is gyorsan meg kell szoknia.

“Teljesen egyedül költöztem Budapestre. A családom a műsorok alkalmával meglátogat, de egyébként otthon vannak. Nincs különösebb felügyelőm, de ez nem is baj. Élvezem az önállóságot, szeretek magamra főzni és magamról gondoskodni. Nem érzem magam 15 évesnek, a szüleim pedig bíznak abban, hogy kellő komolysággal és odafigyeléssel élem itt az életem” – mondta a Hír24-nek Andi, akit semmi sem zavar abban, hogy teljes mértékben az X-Faktorra koncentráljon.

“Az iskolában most kihagyok egy évet, aztán vagy hazamegyek, vagy inkább itt Pesten keresek egy hasonló iskolát. Valahogy azért az utóbbi jobban vonz, mert ez a város sokkal zajosabb és bulisabb. Addig is maximum a magyart tanulom, mert észrevettem, hogy furcsa a kiejtésem. Sokat fülelek, ahogy beszélnek az emberek, és szerintem egyre minimálisabb az akcentusom. Próbálok elvonatkoztatni a román nyelvtől” – tette hozzá az ifjú énekespalánta.

Fotó: Pál Anna

Ajánlott videó

Olvasói sztorik