Szórakozás

Osvárt Andrea a drogok elől költözött el Amerikából

A színésznő nem akart a hollywoodi filmcsillagok sorsára jutni, félt, hogy a kívülről álomszerűnek tűnő élet, őt is bedarálja.

Osvárt Andrea nemzetközi szinten is elismert színésznő, aki eddigi olaszországi székhelyét mostanában Magyarországra tette át. A párjával nemrég szakító Andi arról mesélt, hogy hogyan tudta átvészelni a kudarcokat, amelyekkel Amerikában szembesült.

“Rengetegkudarcélményem volt: meg nem kapott szerepek, igazságtalanság, de volt olyan is, hogy valamire nagyon vágytam, de nem kaptam meg azonnal, és ez megviselt. Azonban úgy érzem, mindig túl tudtam tenni magam ezeken a válságokon, ezért soha nem nyúltam droghoz vagy gyógyszerekhez, inkább elköltöztem Hollywoodból. Tudtam, ahogy mindenki mást, engem is bedarált volna ez az élet. Egyébként is mindig érdekelt a pszichológia, sőt tanultam viselkedéstant is a színészkedés kapcsán, ezért rendszeresen kielemzem az életem minden pillanatát, lejegyzetelem, végiggondolom, és ezáltal fejlesztem magam. Az évek alatt rájöttem, hogy sosem ott kell keresni a problémát, ahol az ember gondolná” – árulta el az RC News-nak a csinos színésznő, aki állítja, minden sikeréért keményen megdolgozott. Éppen ezért lehet az is, hogy ma már a kamera túloldalán is dolgozik.

 Fotó: Facebook / Sárosi Zoltán

“Nagyot tévednek azok, akik azt hiszik, hogy csak egy szerencsés színésznőcske vagyok. Nem azért kerültem a pályára és tudtam a mai napig ott maradni, mert jókor voltam jó helyen, hiszen 1996 óta foglalkozom a filmezéssel, azóta minden, amit csináltam, tudatos volt. Külföldön is én gazdálkodtam ki a pénzt arra, hogy tovább fejlődhessek: a kisebb szerepekből félre tettem a fizetésem, és abból jártam színiiskolába, aztán abból vettem jegyet Los Angelesbe, abból fizettem az akcentustanárt, és így szépen, mint egy cég, nőtt a brandem. Mára odáig jutottam, hogy egy produkciós irodát vezetek, ahol külföldi filmekre állunk rá.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik